0

Humör på topp

Bra dag idag, träffat vänner, fått lite gjort hemma och nu väntar jag bara in pojkvännen så ska vi laga god mat. Man vill ta till vara dessa dagar när man faktiskt får känna sig 'normal'. Lätt hänt att man gör alldeles för mycket saker när man känner att man kan, så kommer ångesten ikapp när det är dags för att sova.. Då tar jag det då. För jag vill också kunna få ha en normal tillvaro vissa dagar. 
0

Vart ute och träffat vänner

Ikväll kom jag ut och träffade vänner. 
Det kanske inte verkar vara en big deal för er som läser, men för mig är det. Jag har så svårt att ta tag i saker. Från att ha varit näst intill socialt utbränd till att nästan aldrig träffa folk.. Vet att jag mår bättre och behöver komma ut, men har svårt att ta tag i saker (jag är den som annars gärna styr upp saker & ting). MEN varje gång jag väl gör saker och är ute med vänner, så kommer jag hem med massa skön energi och tänker vara glad över det. 
 
Vet att det inte är så attraktivt hos sin pojkvän heller att vara den här ensamma tjejen som är hemma jämt, eftersom den han blev ihop med är den sociala utåtriktade tjejen. Hoppas ändå han kan stå ut liiiite till. Vet inte hur länge man vågar hoppas på det heller? Det har gått över ett år nu.. 
1

Meditation #2

Okej, gick inte så bra.
Skulle ta mig till biblioteket, men gjorde det inte. Vissa dagar har jag så svårt att ta mig utanför dörren. Väl ute har jag inga större problem, det är att ta det steget att börja klä på sig och gå ut som kan vara så svårt. Värsta är att försöka förklara för någon som aldrig vart i en sån depression hur svårt det faktiskt kan vara. 

Hamnat i några dåliga dagar nu, känns som folk runt omkring också tappar hoppet på mig. Jag vill kunna visa att det händer något på jobbfronten och att jag mår bättre. Blir pressad både av mig själv och tanken på att andra känner sig stressade av min situation. 
 
Blir så förbannad på mig själv att jag
inte kan ta tag i saker jag vill ta tag i! 
 
Orkar inte ens tappa upp ett bad, som skulle kunna ge en lugnande effekt.. Vill bara ligga i sängen och blunda, så kanske det blir en bättre dag imorgon.