1

Meditation #2

Okej, gick inte så bra.
Skulle ta mig till biblioteket, men gjorde det inte. Vissa dagar har jag så svårt att ta mig utanför dörren. Väl ute har jag inga större problem, det är att ta det steget att börja klä på sig och gå ut som kan vara så svårt. Värsta är att försöka förklara för någon som aldrig vart i en sån depression hur svårt det faktiskt kan vara. 

Hamnat i några dåliga dagar nu, känns som folk runt omkring också tappar hoppet på mig. Jag vill kunna visa att det händer något på jobbfronten och att jag mår bättre. Blir pressad både av mig själv och tanken på att andra känner sig stressade av min situation. 
 
Blir så förbannad på mig själv att jag
inte kan ta tag i saker jag vill ta tag i! 
 
Orkar inte ens tappa upp ett bad, som skulle kunna ge en lugnande effekt.. Vill bara ligga i sängen och blunda, så kanske det blir en bättre dag imorgon. 
 

Kommentarer:

1 Madeleine:

skriven

Jag försöker varje måndag, torsdag och söndag. Ibland blir det bara torsdagen, men jag försöker i alla fall med 3 gånger i veckan :)

Svar: Skönt att du kommer ut, jag vet att det är skönt när jag gjort det och när jag väl är ute. Men har så svårt att komma ut!! Vad peppar dig?? Har du några sköna playlists att dela med dig, eller bra tips? :)
ijakten.webblogg.se

Kommentera här: